O nama

Restoran

TRI PIRUNA

Restoran Tri Piruna je jedan od prvih restorana u Vodicama. Restoran je otvoren 1.5.1973. godine, u vlasništvu obitelji Alfirev, pod imenom Ilirija. Kapacitet restoranskog dijela je cca 55 sjedećih mjesta. Interijerom prevladava drvo i lokalni kamen. Dodatni ugođaj stvaraju autentični stari dalmatinski predmeti i elementi poput drvenog namještaja, starih bakinih kredenaca, stolnjaka, stare opeke, lustera.

Specijaliteti

NAŠEG RESTORANA

Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno mijenja i nadopunjenje atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih sezonskih namirnica. Koristimo isključivo namirnice lokalnih proizvođača i ribu lokalnih ribara. Jela su prezentirana po standardima tehnikama moderne pa čak i molekularne kuhinje.

Dobro nam došli

U NAŠ RESTORAN

Restoran Tri Piruna je oduvijek bio mjesto susreta. Jednako privlačan poslovnim ljudima, parovima, team bilding grupama te turistima željnima autohtonih okusa dalmatinskih specijaliteta, očarat će vas svojom živošću i veselim zdravicama uvijek opuštenih gostiju, koji se uz uslugu našeg vrijednog osoblja s razlogom osjećaju kao kod kuće i uvijek se rado vraćaju.